Kolla in mitt badrum!

Jag har nyligen börjat att fundera på att inreda mitt badrum, då det idag är grått och aningen trist. Jag som person är glad och färgsprakande och vill därför inte ha ett grått badrum. Min man är inne på samma spår som jag, så inom en snart framtid kommer nog det gamla badrummet vara som nytt och passa in bättre här i familjen.

Har också funderat på att dokumentera arbetet och eventuellt köpa hemsida där jag visar hur det går och hur resultatet blir. Detta skulle vara bra, då jag inte är helt säker på vad för sorts inredning jag vill ha, och var jag ska köpa den. Självklart vill vi ha det så billigt som möjligt, men det ska vara kvalitet på sakerna då vi inte vill att de ska gå sönder ett halv år senare. Om jag dokumenterar allt på hemsidan så kanske ni kan hjälpa till med tankar och idéer?

Jag vill också att det ska finnas lite retro känsla i badrummet då resten av huset är i retrostil. Har någon utav er någon idé på hur jag kan inreda? Har någon utav er nyligen köpt en hemsida, hur funkade det? kommentera gärna i komentarsfältet, så att jag vet om det är mödan värt att ens starta upp en hemsida!

Jag har funderat lite kring hur jag ska göra och har därför kommit underfund med att jag ska dela in rummet i delar och ta varje del dag för dag och på så vis dokumentera före och efter bilder varje dag. Låter det bra eller vill ni ha bilder en eller två gånger i veckan där jag visar hur långt jag har kommit? Jag vill att läsande ska bli så roligt för er läsare som möjligt, och undrar därför hur ni tycker!

Är en ganska kreativ person och har därför tänkt att göra en del utav inredningen själv. Detta är också något jag tänkt dokumentera och om det blir populärt så kanske till och med sälja några av de hangjorda sakerna.

Så veckans ord blir Retro, Hemsida och Idéer. Hjälp mig att lyckas göra snyggt på badrummet nu!