Former utan former – Fem poäng!

Förr var ett bord rektangulärt eller runt. Thats it ! Sen kom den vågade formen ”äggformat”. Nu då – nu tar formerna helt nya former och jag måste säga att jag gillar det.

Om det är design, felsågningar eller felsägningar (vid beställning) låter jag vara osagt men av någon anledning är jag svag för möbler som inte har en specifik form. Som på nått sätt inte vill vara ”som alla andra”. Sen om det rent praktiskt är kanske inte alltid lika lätt att säga.

Om det sitter åtta personer vid det här bordet så kommer någon sitta vid ”insjunkningen” på höger sida samtidigt som någon sitter vid utbuktningen längst upp till höger. Det betyder att den som sitter ”längst upp” kommer se den andra i nacken. Kanske inte det mest trevliga sättet att umgås. Det känns lite som att detta är ”bordens Robinson” där en får vara lite off.

Nej, det blir knappast något jag köper men det är ändå coolt med nya former. Förhoppningsvis har den som beställt just detta bord verkligen valt denna form så att det inte just handlar om en felsågning/felsägning J

(Bild från Lunda Snickerier – och ja, jag har fått G att använda bilden. Har faktiskt fått en del frågor kring bilder på min blogg, med all rätta J. Men den här bilden är G i alla fall. Andra bilder får vi diskutera en annan gång…) Men det är lite intressant det där med bilder. Jag länkar alltid till de butiker jag tar bilden från. Så egentligen borde de vara glada – men inte alltid.

Ha det gott.