Dags att ställa badrumsskåpet utanför

Nyrustat – Men nu då??  Nu är allt nytt och fräscht och vi är jättenöjda. Det finns dock ett problem – Att få plats med allt.

Det finns en i familjen som är en sådan där människa som alltid håller på med sitt hår, och som älskar allt som har med det att göra. Detta innebär också att det finns en mängd olikahårprodukter hemma. Problemet är badrumsskåpet är så litet att alla hårprodukterna knappast får plats. Samtidigt finns det andra i familjen som ett eget stort skåp – med en rakhyvel och sedan ingenting mer!

Hade jag haft kunskaperna så skulle jag bygga en större förvaring åt “vissa”, men nu är det ju så att jag inte kan det då jag inte har någon aning om hur man gör. Att få “någon” att minska antalet produkter är ju uppenbarligen en omöjlighet. “De behövs ju och är sååååå dyra…”. Det finns ett skåp från Ikea som har jag kollat på och blivit förtjust i men man ska få plats också. Kan man ha den utanför badrummet?

Det är ju en ganska trevlig lösning. Tänk om de som klarar sig på två tre badrumsprodukter får ha sina där inne. De som behöver en säck med saker får helt enkelt ha ett skåp utanför. Sen får personen plocka det som hon vill ha (jo det är en hon) och gå in. Kan ju inte vara mer saker än hon kan bära kan man ju tycka.

Ett annat alternativ är att plocka på sig småflaskor på hotell. Ni vet de är inte större än ett lillfinger och tar ju ingen plats. Men samtidigt är det riktigt bra kvalite på det som är i dem. Varför kan man inte köpa sånna små flaskor till allt som hon behöver ha. Då skulle i allafall allt rymmas i badrummet. Men ekonomiskt – nej det skulle det inte vara.

Jobbigt dilemma nu.