Vad ska vi göra med våra foton?

Idag är det lite mildare väder, men kylan ligger ändå kvar i luften. En sån här dag är det skönt att vara inomhus och planera en del saker på huset. Jag låg i sängen igår kväll när det gick upp för mig att det bara är en av väggarna i sovrummet som ser riktigt stiliga ut. Jag pratar såklart om den med elefanten. De andra är dock ganska tomma, och jag går i funderingarna om jag ska pynta dem med fototavlor. Även om det inte är just fototavlorExpressen använder här, finns det ändå många bra tips man kan förhålla sig till.

Jag och frugan har ändå lite funderingar kvar på hur vi ska göra – kanske något tema ihopkopplat med elefanten? Vi har en hel del egentagna bilder från semestrar som skulle kunna passa. Klart är i alla fall att det ska vara liknande färger. Precis som Expressen skriver kan man dessutom ändra textilerna i rummet så att de sedan går bra ihop med tavlorna.

Vi kommer nog hursomhelst att välja canvasmaterial istället för att rama in vanligt fotopapper. Canvas känns mer ”robust” och jag tror att det rätt för oss i det här fallet, eftersom vi ska fylla en stor del av väggen. Fototavlor som inte är av canvas funderar vi också på – dock lite mindre sådana att sätta upp på bra ställen i hallen. Utbudet är lite väl stort för att det ska vara enkelt att välja. Sara rekommenderade Printkungen.se så vi kommer i alla fall beställa därifrån.

I enlighet med Expressens inredningstips ska jag och frugan nu börja klippa ut kartonger i de mått vi vill ha tavlorna i. Detta så att vi kan experimentera med placeringen i förväg och få en bild av hur det ska bli. Om man inte gör detta är det lätt att man köper för många eller för få tavlor – eller för små och stora.