Ny inredning på jobbet

Idag tar jag mig ett kliv från hemmet och till mitt arbetsställe. Inte för att de har gjort någon större renovering som jag har tänkt att rapportera från utan för att det är dags att inreda det nya fiket. I och med att jag sitter flera timmar där varje dag och skriver blir det även min arbetsplats som ska inredas på nytt. Ny ägare – nytänkt – nytt nytt nytt….

Visst känns det lite onödigt när jag suttit in mig i de möbler som finns men jag ska inte klaga för har i alla fall fått frågan om vad jag själv skulle vilja att företaget köpte in. De kommer att köpa in någon av AZ Design stolar som kan köpas på www.azdesign.se så jag fick besöka hemsidan och ha lite åsikter om de olika stolarna som fanns i utbudet. Det är jag väldigt tacksam för. Hur många arbetsgivare frågar sina arbetstagare vilka stolar de villa ha? Ingen vad jag än så länge har upplevt. Att ett café frågar en liten skribent om vad han vill sitta på när han skriver är ädelt. Det är snyggt! Så detta blogginlägg har egentligen inte något med inredning eller renovering att göra. Det är ett TACK till Magnus, Leffe och Anna som faktiskt bryr sig om stammisar som mig. Trots att det bara blir en kaffe par dag. TACK – Ni är guld värda.