Från enkelt badrum till ett spa

Alla drömmer väll om att ha en hemmaSpa? Att få glida ner i en Jacuzzi efter en dags arbete och bara slappna av tillsammans med de man tycker om. Men alla har inte möjligheten. Oavsett om det handlar om pengar eller plats så finns det begränsningar. Men det betyder inte att man måste lägga bort drömmen. Det går att förvandla ett vanligt badrum till mer spa-likt rum. Detta genom några små detaljer.

  1. Duschpanel

Med en duschpanel finns möjligheter att få vattnet på betydligt fler sätt än i vanlig dusch. Massagestrålar som mjukar upp ryggen eller finstråligt vatten som mer liknar ett dimregn. En duschpanel kostar ca 4000kr men utöver det kan även vissa tillbehör behövas för att skapa den rätta känslan.

  1. Massagebadkar

Har man möjligheten att få massage i ett badkar istället för i duschen så är det att föredra. Det är lättare att slappna av liggandes i ett badkar än om man står i en dusch. Men smakar det så kostar det. Ca 10.000kr och då tillkommer även installationskostnad.

  1. Städningen

Det har inte med inredningen att göra men det har med spakänslan att göra. Att ta in en städfirma som gör en rejäl grovstädning i badrummet höjer verkligen trivselfaktorn. Ett blänkande fint badrum är likt det som erbjuds på ett spa – dvs blänkande och fin inredning. En städning av bara ett badrum kostar inte många hundra och då får man även göra RUT-avdrag

  1. Viloläge

Ett spa förknippas med avslappning. Lika gärna i ett badkar som i en vilstol. Rotting är klassiskt material men det går med vilket material som helst. Däremot bör man hålla sig borta från de allra billigaste plaststolarna. Det ska vara känsla och bekvämlighet som avgör val – inte pris.