Att hitta inspiration

Okej, bygga om måste man göra ibland. Så är det bara. Men hur ska det bli? Var ska jag hitta inspirationen ifrån? Nätet, bloggar, tidningar, böcker, tv….

Ett lite annorlunda sätt är att gå till så kallade artikelkataloger. Det är sidor på nätet som är sprängfyllda med artiklar som var och varannan har skrivit. Här samlas alltså inte bara artiklar från en och samma person eller en grupp med samma intresse utan alla har möjligheten att lägga upp en artikel om det man är intresserad av.

Ska ta tre helt olika exempel.

Byggartiklar.se är en sida som samlar en mängd artiklar inom bygg. Här kan man hitta allt från tips på hur man bygger en utedusch till hur man monterar en hängmatta. En stor fördel är att alla artiklarna är sorterade efter olika kategorier. Är man ute efter inspiration om renovering av badrummet, inredning eller gräsklippning så finns det kategorier för detta. Man hittar alltså det mesta vilket är riktig bra.

Ansiktsvatten.com är katalogen man besöker när det närmar sig inspiration för badrummet. Här samlas nämligen en mängd olika artiklar inom skönhet. Det kan vara allt från hur man använder mascara till hur man tvättar ansiktet bäst med ansiktsvatten. Utöver det finns en del shoppingtips till skönhetsavdelningen i badrummet.

Artikelkatalog.biz är den bredast av dessa kataloger. Här ryms artiklar om allt och inget. Eller inget och allt. Man får bläddra och leta lite för att hitta guldkornen just inom badrumsrenovering men det kan det vara värt.

Ja det var allt för inspiration denna gång.